Over Ons

Christian (1989) werkt sinds 2013 permanent als zendeling bij Noah’s Ark Children’s Ministry Uganda. Dat jaar ontmoette hij zijn toekomstige vrouw Katie (1989) voor het eerst toen zij drie maanden als vrijwilligerster kwam. In 2014 verhuisde zij permanent naar Uganda. In 2015 waren Christian en Katie buren, in 2016 verloofd, in 2017 getrouwd, in 2018 zwanger, in 2019 trotse ouders van één kind, en vanaf 2020 trotse ouders van twéé kinderen.

Christian’s hoofdtaak is Public Relations. Hij is, samen met een klein team, verantwoordelijk voor de website, social media en veel andere publicaties van Noah’s Ark zoals foto- en videomateriaal. Daarnaast springt hij bij voor onderhoud en computer en andere dingen met een stekker (of batterijen) en is zondagschoolmeester.

Katie werkt tijdens schooldagen vooral in de bibliotheken en helpt kinderen met een leesachterstand. Tijdens schoolvakanties organiseert zij samen met andere een vakantieprogramma voor de kinderen van Noah’s Ark. Ook geeft zij vaak dansles aan een groep om samen een mooie presentatie te geven en heeft zij ook een zondagschoolgroep.

Samen zijn Christian en Katie vaak deel van het muziekteam in de kerk. Ze verzorgen een Bijbelles op school tijdens de weekafsluiting en hebben één avond per week een discipelschapgroep over de vloer met 12 studenten.

Patrica gaat bij Noah’s Ark naar de kleuterschool (New Horizon Nursery School) en Elliot gaat naar het kinderdagverblijf op het terrein. Ook spelen ze graag met onze buurkinderen en zijn ze vaak in de Family Units te vinden.