Thuisfrontteam

Christian en Katie worden vanuit Nederland ondersteund door een Thuisfrontteam. Hieronder stellen zij zich kort voor.

Neem contact op met het thuisfrontteam

Marja Looye

Het werk van Noah’s Ark blijft voor mij bijzonder: het opvangen van wezen en hele arme kinderen. In Oeganda waar het leven van een kind niet veel voorstelt, worden de kinderen bij Noah’s Ark liefdevol opgenomen, krijgen ze medische verzorging en ontvangen ze goed onderwijs. Door het meewerken aan deze organisatie wil Christian Gods liefde aan juist deze kinderen laten zien. Elke keer als ik hierover lees of Christian hierover hoor vertellen, raakt het me weer. Zij doen het werk waarvan Jezus in Mattheus 25 zegt dat als je de hongerigen voedt, de dorstigen drinken geeft, de vreemdeling opvangt, de zieken bezoekt, de gevangenen opzoekt en de armen kleedt, dat je het dan voor Jezus hebt gedaan. “Toen u dit voor een van mijn minste broeders hebt gedaan, deed u het voor Mij” (vers 40)

Dit is de reden dat ik Christian door middel van het Thuisfrontteam wil steunen. Ik ben 55 jaar, getrouwd met Ruud, wij hebben 4 kinderen en ik geef Engels op een middelbare school in Rotterdam. Mijn hobby’s zijn lezen, tuinieren en tennissen.

Carolijn Booy

Sinds Christian een kleine jongen was, ken ik hem via zijn ouders. Het werk wat Christian en Katie bij Noah’s Ark doen vind ik een prachtig voorbeeld van hoe je als mens de wereld een stukje mooier kunt maken.

Ik wil ze daarbij ondersteunen door deel te nemen aan de thuisfrontcommissie, en hoop dat we het zo met zijn allen mogelijk kunnen maken dat veel kinderen mede door Christian en Katie geholpen en gered kunnen worden.

Mijn naam is Carolijn Booy, geboren in 1966. Ik ben samen met Frans, ben moeder van 3 kinderen, en ik werk als plateelschilderes en nagelstyliste. Mijn hobby’s en interesses zijn teveel om hier op te noemen, naast een rijk sociaal leven hou ik van kunst, cultuur en creativiteit.

Janita Hintjes

Danielle van der Heuvel